t
0344 647 000
|

Arbeidsovereenkomst

Arbeidsovereenkomst

 

Goed met je personeel omgaan is een belangrijk onderdeel van het ondernemen. Werknemers aannemen kan best lastig zijn. Een stuk minder ingewikkeld wordt het als je alles goed regelt. Dus ook de arbeidsovereenkomst. Je kunt natuurlijk mondeling het één en ander afspreken, maar verstandiger is het om zaken schriftelijk vast te leggen. Let er alleen wel op dat wanneer er fouten in de arbeidsovereenkomst staan, dit voor grote problemen kan zorgen. Om dit te voorkomen helpen we je graag bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst.

We staan aan je zijde tijdens het opstellen van de arbeidsovereenkomst of beoordelen wat je zelf al op papier hebt gezet. Voor elk personeelslid moet je goed nadenken over de voorwaarden die je in de arbeidsovereenkomst wilt vastleggen. Moet iemand zich nog bewijzen? Of werk je in een branche waarop een CAO van toepassing is? Het zijn allemaal onderdelen die invloed hebben op de inhoud van het contract. Wil je een auto of telefoon ter beschikking stellen, dan vermeld je dit ook. Net als de afspraken die je maakt over het vergoeden van een opleiding.

Net zoals iedere ondernemer anders is, is ook elk contract verschillend. We helpen je graag om het met aandacht samen te stellen.