t
0344 647 000
|

Bedrijfsfinanciering

Optimale bedrijfsfinanciering

 
De tijd dat je als ondernemer alleen naar de bank ging voor een financiering is niet meer. Er is steeds meer mogelijk voor de financiering van bedrijven, al wordt het er niet eenvoudiger op.

Voor mooie plannen is geld nodig. En wij helpen u graag uw ambities waar te maken!

Financieringsaanvraag is een vak apart
Wat moet je als ondernemer doen als je een financiering nodig hebt? Het regelen van een financiering is een vak op zich. Steeds meer ondernemers zien dat en zoeken daarom de hulp van een financieel expert. Dat is een goede ontwikkeling. Door de kennis en kunde van specialisten kan de meest optimale financieringsoplossing worden gecreëerd.

Dezelfde huisbankier onder betere voorwaarden óf toch een second opinion?’
Het maakt niet uit bij welke bank u bankiert. Credion is kind aan huis bij onder andere ABN AMRO, ING en de Rabobank, maar heeft ook toegang tot meer dan 90 alternatieve geldverstrekkers. Dit zijn onder andere lease- en factoringmaatschappijen, crowdfunders en investeerders.

Credion is proactief en biedt financieringsoplossingen waar u als ondernemer wellicht niet aan hebt gedacht. Of het nu gaat om uitbreidingsplannen, renovatie, het selecteren van de beste geldverstrekker of de beste condities, wij nemen graag al het papierwerk uit handen en zorgen ervoor dat de meest optimale financieringsconstructie tegen de beste voorwaarden wordt behaald. Ook bij úw huisbankier.

FinancieringsCheck: de financiële APK voor ondernemers
In samenwerking met onze partner CREDION biedt Gewoon BAK Accountants haar relaties een financieringscheck aan. De financiële APK voor ondernemer.

De FinancieringsCheck van CREDION geeft u:

  • een objectief en compleet beeld van uw bedrijfsfinanciering;
  • inzicht in de mogelijkheden én de noodzaak tot aanpassing van uw financiering;
  • inzicht in mogelijke besparingen en/of aanpassing van de voorwaarden.

Dit alles wordt samengevat in een rapport en persoonlijk met u besproken.

Weten waar voor u de kansen liggen?
Wij helpen u graag om meer inzicht te krijgen in het diverse financieringslandschap. Bel 0344 – 647 000 of klik hier voor nadere informatie.