t
0344 647 000
|

Bedrijf starten

Bedrijf starten

 

Ga je van je passie je werk maken? Of heb je je talenten ontdekt en ga je ze eindelijk inzetten in je eigen onderneming? Een eigen bedrijf starten is ontzettend leuk, maar ook erg spannend. Want lopen de zaken wel zoals je ze in gedachten had? En ben je op de hoogte van alle fiscale regels? Geen paniek, we helpen je graag op weg.

Het kan zo zijn dat je als starter recht hebt op een aantal aantrekkelijke ondernemersfaciliteiten. Denk maar eens aan zelfstandigen- en startersaftrek. Maar je kunt bijvoorbeeld ook in aanmerking komen voor de mkb-winstvrijstelling of investeringsaftrek. We begrijpen dat je als je een bedrijf wilt starten wel iets anders aan je hoofd hebt dan het bijhouden van (fiscale) regeltjes. Daarom doen wij dat voor je. 

We begeleiden je tijdens het hele proces van het starten van je eigen bedrijf, van begin tot einde. Daarnaast regelen we het cijferwerk en adviseren je indien gewenst bij het nemen van zakelijke beslissingen. Op persoonlijk vlak heeft het starten van een bedrijf natuurlijk ook een behoorlijke impact. We zijn graag je gesprekspartner en ontzorgen je waar we kunnen. Gewoon, op de manier die je van ons gewend bent, persoonlijk en helder.