t
0344 647 000
|

Begeleiden van controles door de Belastingdienst

Begeleiden van controles door de Belastingdienst

 

Iedere ondernemer krijgt er wel een keer mee te maken: controle door de Belastingdienst. Deze controle kan gericht zijn op jouw belastingplicht, maar ook op die van je afnemers of leveranciers. De Belastingdienst voert controle op verschillende manieren uit. Bijvoorbeeld door een boekonderzoek in te stellen, een waarneming in je bedrijf te doen of een bezoek te houden.

De Belastingdienst let specifiek op verplichtingen van jou als ondernemer die in het wetboek zijn beschreven. De meest bekende zijn de inlichtingenverplichting en de administratie- en bewaarplicht. Als je je administratie aan ons uitbesteedt hoef je je geen zorgen te maken over deze verplichtingen. Wij letten erop dat alles op orde is. De controle van de Belastingdienst begeleiden we trouwens ook. Als jouw adviseur staan we de inspecteur te woord en regelen de voortgang van het onderzoek. Jij hoeft je er verder geen zorgen over te maken.

We begrijpen dat jij je als ondernemer liever bezighoudt met je vakgebied. Daarom begeleiden wij je waar nodig. We staan aan je zijde en vinden geen vraag te gek. Stap gerust eens binnen in ons kantoor om het te hebben over mogelijkheden en risico’s. We adviseren je graag.