t
0344 647 000
|

Waarom BAK?

Gewoon BAK Accountants

 

Toegankelijk, slagvaardig en betrokken. Zo omschrijven onze opdrachtgevers ons accountantskantoor. Wij vinden dit allemaal heel gewoon. Het zijn onze kernwaarden en je kunt er op vertrouwen. Maar stilstaan, daar doen we niet aan. Steeds weer denken we na over de toekomst. Over hoe het beter kan. Voor ons, maar vooral voor jou als ondernemer. Tussen ons accountantskantoor in Ochten en onze beroepsvereniging SRA bestaat een intensieve samenwerking en kennisuitwisseling. Daar pluk jij de vruchten van.

Om onze dienstverlening steeds op hoog niveau te kunnen blijven garanderen, is Gewoon BAK als accountantskantoor aangesloten bij beroepsverenigingen NBA, SRA, VNSa, NIRPA en RB.

Of je nu een klein, groot of middelgroot bedrijf hebt en in welke branche dan ook, jij als ondernemer staat bij accountantskantoor Gewoon BAK centraal. De mens is daarbij belangrijker dan de cijfers. Samenwerking verloopt tenslotte soepeler als het klikt. Een vakbekwaam team, bestaande uit een accountant, een fiscalist, een assistent-accountant en een administrateur, staan voor je klaar. Een vast contactpersoon, jouw aanspreekpunt, stuurt de specialisten aan. Helder, want we spreken dezelfde taal én je kunt alles digitaal volgen en inzien in de app.

Je kunt als ondernemer wakker liggen met vragen over je bedrijfsvoering of administratie. Fijn om te weten dat er een accountantskantoor is dat met je meedenkt en naast je staat. Iemand die er voor je is, die je kunt vertrouwen, zonder poeha, Gewoon BAK.

BAK Salarissen & Adviezen, gewoon goed in alle soorten personeelsdiensten

 

Dus salaris, personeelsadministratie, advies. En meer.
Voor zowel starters als bestaande ondernemingen.