t
0344 647 000
|

Bedrijfsstagnatie

Bedrijfsstagnatie

 

Je wilt er als ondernemer liever niet aan denken, maar een ongeval kan bedrijfsstagnatie tot gevolg hebben. Een brand, diefstal, inbraak of storm heeft gevolgen voor je bedrijfsactiviteiten en in het ergste geval ontstaat er dan bedrijfsstagnatie. Natuurlijk geeft zo’n situatie kopzorgen. Want ben je wel goed verzekerd voor dit soort ellende? En hoe krijg je je bedrijf uiteindelijk weer op de rit?

Op fiscaal gebied valt er veel te regelen na een bedrijfsstagnatie. Bovendien heb je emotioneel gezien waarschijnlijk een flinke deuk opgelopen en wel wat anders aan je hoofd dan papierwerk. Juist nu kun je wel een helpende hand gebruiken. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Net zoals bij andere kwesties staan we ook nu weer voor je klaar. Met een gerust hart laat je de schadeberekening aan ons over. In overleg met de verzekeraar bespreken we de mogelijkheden. Zodat jij je over de afhandeling geen zorgen meer hoeft te maken en je kunt bezighouden met het voortzetten van je bedrijfsactiviteiten.

We begeleiden je tijdens het hele traject van de afhandeling van de bedrijfsstagnatie, van begin tot einde. Dat doen we zoals je van ons gewend bent, gewoon persoonlijk. We staan voor je klaar met advies en voor een goed gesprek. Zo heb jij je zaken snel weer op de rit.