t
0344 647 000
|

Fusies

Fusies

 

Staat je bedrijf een fusie te wachten, dan zijn er een hoop afwegingen te maken. Wat zijn je ambities, je verwachtingen en je plannen? Is het bedrijf waarmee je fuseert eigenlijk wel geschikt? Waar moet je verder allemaal nog aan denken als je een fusie start? Het zijn vragen die je behoorlijk wat zorgen kunnen geven. En dan hebben we het nog niet eens over de emotionele kant van het verhaal. Wij begrijpen natuurlijk dat die een grote rol speelt bij een ingrijpende verandering als een fusie van je bedrijf. Vaak zit in de onderneming tenslotte je hele ziel en zaligheid.

We staan je graag bij tijdens het hele traject, van begin tot eind. Omdat we snappen dat je zoiets niet in je eentje kunt en wilt doen. We hebben veel ervaringen en kennen gelukkig alle ins en outs als het gaat om het fuseren van bedrijven. We delen graag onze expertise met je. Bovendien staan we je bij op emotioneel gebied. Naast accountants en administrateurs zijn we namelijk ook gesprekspartner. Je kunt op ons bouwen.

Een fusie met een goed gevoel ontstaat alleen als je beslissingen weloverwogen neemt. We helpen je daarbij. Gewoon, zoals je gewend bent van Gewoon BAK, op een persoonlijke en heldere manier.